ÇOCUKLARIMIZ GELECEĞİMİZDİR, Eğitim Programı.

"ÇOCUKLARIMIZ  GELECEĞİMİZDİR", Eğitim Programı. Okulumuzun  öğretmeni,  0-18 yaş Aile Eğitmeni  Hamide EROL tarafından, Ailelere  yönelik "ÇOCUKLARIMIZ  GELECEĞİMİZDİR",eğitim programı düzenlenecektir. Bütün velilerimize duyurulur.

DUYURU

ÇOCUKLARIMIZ  GELECEĞİMİZDİR…Okulumuzun  öğretmeni  0-18 yaş Aile Eğitmeni  Hamide EROL tarafından Ailelere  yönelik  eğitim programı düzenlenecektir.

Programa anneler,babalar(anne ve baba  adayları),dedeler,nineler,çocuk  bakıcıları  ve öğretmenler katılabilirler.

PROGRAMIN YERİ.29 Ekim İlkokulu

SÜRESİ.14 Hafta boyunca   haftada bir gün iki buçuk saat olacaktır.(Ücretsizdir.)

ÖN  BAŞVURU:10-17  şubat  tarihleri  arası.

PROGRAM BAŞLAMA:Mart  ayının ilk haftası.

PROGRAM BİTİŞ:Haziran ayının ilk haftası.

Aşağıda verilen  yaş  aralıkları  için iki ayrı  program düzenlenebilir.Eğitimdeki  konu başlıkları aşağıdadır.

7-8-9-10-11 YAŞ  KONULARI                            12-13-14-15-16-17-18 YAŞ  KONULARI

1-Çocukla  nitelikli zaman  ve oyun.                      1-Ailenin yapısı ve önemi

2-Çocukla etkili iletişim.                                           2-Ergen ve ergen gelişimi.

3-Olumlu davranış kazandırma.                             3-Ergenle iletişim.

4-İstenmeyen davranışları değiştirme.               4-Ergen ve akranlarıyla ilişkiler.

5-Duygu düzenleme.                                                 5-Ergenin okul yaşamı.

6-Bedensel ve cinsel gelişim.                                  6-Ergenin kariyer gelişimi.

7-Sosyal ve akademik gelişim.                               7-Ergenlikteki duygusal ve ruhsal sorunlar.

8-Aile sistemi.                                                             8-Ergenlikte  riskli davranışlar.

9-Aile tutumları.                                                         9-Ergenin cinsel sağlık eğitimi.

10-Etkili problem çözme.                                        10-İhmal,istismar ve  şiddet

11-Sosyal ,duygusal  davranış sorunları.

12-Çocuk ihmali,istismar ve şiddet.

İletişim İçin.3/A Sınıf Öğretmeni  Hamide EROL(Tel:05352296889)

Yayın: 11.02.2015 - Güncelleme: 11.02.2015 23:24 - Görüntülenme: 1556