Eylül ayında başlayıp  10 mayısta    son bulan ve kuruculuğunu okulumuz 4/c sınıfı öğretmeni SERAP KEPENEK öğretmenimizin yaptığı projemiz başarıyla son bulmuştur  projemizin kalite etiketi ile taçlanmasını umut ediyor öğretmenimize çalışmalarından dolayı teşekkür ediyoruz.

Prroje boyunca yapmış oldukları  çalışmaları bir ebookta toplanmıştır   aşağıda kitabın likti  mevcuttur.

E-BOOK LİNKİ: https://read.bookcreator.com/qSfgqyOBOcZRz3FX04XDRPa3Mwr1/4Xg-4BXDQd6USccVtzOZaA

e-book

Haydi Gel Oyun Oynayalım projesi kapsamında okulumuz 4-C sınıfı öğrencileri öğretmenleri SERAP KEPENEK ve  4-D sınıfı HAVVA  MEMİŞOĞLU rehberliğinde ortak ürün proje çıktısı olarak e-Bookhazırladılar.Proje ortaklarımızla ortak hikaye sesli e-Book oluşturduk. Karışık takım çalışması şeklinde düzenlediğimiz e-Book, bir okulun başlattığı hikayeyi farklı okullar devam ettirerek hikaye tamamlandı. Bir okul öğrencisinin yazdığı hikayeyi farklı okul öğrencileri seslendirdi, resimler yüklendi ve ortaya sesli e-Book eseri çıktı. Tüm proje ortaklarımıza,öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

EBOOK LİNKİ: https://www.storyjumper.com/book/read/99736426/617086fcc846b

Okulumuz  4-C  ve 4-D sınıfı öğrencileri,öğretmenleri SERAP KEPENEK ve HAVVA MEMİŞOĞLU  rehberliğinde yürüttükleri Haydi Gel Oyun Oynayalım projesi kapsamında çeşitli seminerlere katılmıştır. Bunlar, zeka oyunları semineri,  e-güvenlik semineri ve satranç semineridir. Alanında uzman kişilerin bilgilerinin paylaştığı,sunum yaptığı seminerler faydalı olmuştur. Zeka Oyunları-Satranç seminerleri veren Eyüp Sultan KUTLU öğretmenimize, e-Güvenlik semineri veren İbrahim TURAN beye ve katılım sağlayan proje ekibine teşekkürlerimizi sunuyoruz.

SERAP  KEPENEK  ve   HAVVA  MEMİŞOĞLU   öğretmenlerimizin   rehberliğinde okulumuz  4/C ve 4-D  sınıfı öğrencilerinin  yürüttüğü HAYDİ GEL OYUN OYNAYALIM PROJESİ kapsamında yapılan çalışmalardan örneklerin bulunduğu proje çıktısı olan  proje sergisi düzenlenmiştir.Projeye üye olan  Aydın / Efeler Cumhuriyet İlkokulu öğretmeni Aysel ÇAM öğretmenimiz tarafından düzenlenen sergi yoğun ilgi görmüştür.

Proje panomuz ,sınıfta ve okul koridorunda oluşturularak etkinlikler paylaşılmıştır.

Projede emeği geçen tüm ortaklarımıza, öğrencilerimize, velilerimize ve okul idarecilerimize teşekkür ediyorum.

LİNKLER

Haydi gel oyun oynayalım zeka oyunları projemiz kapsamında 4/ D sınıfı öğrencileri satranç semineri, zeka oyunları semineri ve güvenli internet kullanımı seminerine katıldı.

Haydi gel oyun oynayalım zeka oyunları projemizin e-gazete çalışmasına 4/D sınıfı  öğrenci katkıda bulundu.Projemizin e -kitap çalışmasına katıldık. Projemizin sergisini yaptık.

Haydi gel oyun oynayalım zeka oyunları projemiz kapsamında karışık okul takımı etkinliği ile müzik takımı ,şiir takımı ve resim takımı zeka oyunları ile ilgili ürünler ortaya koydular.

29 Ekim İlkokulu4/D Sınıfı Haydi Gel Oyun Oynayalım Projemiz Kapsamında Nisan ayında Satranç oyununu öğrendi ve severek oynadı ve

Haydi Gel Oyun Oynayalım Projemiz Kapsamında Nisan ayında Dedektif oyununu öğrendi, eğlenerek oynadı.

29 Ekim İlkokulu 4/D Sınıfı Haydi Gel Oyun Oynayalım Projemiz Kapsamında Mart ayında web 2.0 araçları ile oyunlar oynadık

Projemiz Kapsamında Mart ayında EBA üzerinden oyunlar oynad,origami etkinliği yaptık.

29 Ekim İlkokulu 4/D Sınıfı Haydi Gel Oyun Oynayalım Projemiz Kapsamında origami etkinliği ve öğrenci logo yarışması için wordart web 2.0 aracı ile öğrencilerim logo hazırladılar

Ocak ayında Haydi Gel Oyun Oynayalım Projemiz kapsamında öğrencilerimiz çok zevkli, eğlenceli ve hızlı ve pratik düşünmeyi geliştirici oyunlardan RENKLİ BARDAKLAR ve TANGRAM Oyunlarını öğrendiler ve okulda daha neşeli vakitler geçirdiler. Projenin öğrencilerimize her yönden katkısı oluyor

4/C SINIFI  öğrencileri öğretmenleri  SERAP KEPENEK başkanlığında aralık ayında akıl ve zeka oyunlarından HEDEF5 Oyununu ve SUDOKU Oyununu öğrendiler .Böylece des dışındaki vakitlerini de daha verimli ve eğlenceli bir şekilde geçiriyorlar.

4/C SINIFINDA PROJE ÇALIŞMALARI DEVAM EDIYOR.

Kasım ayında da proje  proje çalışmalarına devam eden 4/C sınıfımız bu ay da 3 Taş ve 9 Taş oyunlarını eguilibro  oyunlarını öğrendiler ve çok sevdikleri oyunları teneffüs aralarında da oynamayı sürdürdüler. Ayrıca artık malzemelerle ÖZGÜN mimarı yapı tasarımları yaptılar.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını okulumuzun bahçesinde kutladık. Emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz.

Ekim ayında 4/C Sınıfı öğrencilerimiz Mangala ve Renkli Küpler oyunlarını öğrendiler kodlama çalışmaları yaptılar.