19 Mayıs Atatürk´ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı´nız kutlu olsun.

Samsun Okul Sporları Geleneksel Çocuk Oyunları Şenliği başladı. Okul yarışmaları 27 Nisan 2015 Pazartesi günü okulumuzda yapılmış olup, Bafra ilçe yarışmaları ise 04-05-06-07 Mayıs 2015 tarihlerinde Bafra Spor salonunda yapılacaktır.

2, 3, ve 4. sınıf öğrencilerinin katıldığı, Bilim Sanat Merkezi (BİLSEM) sınav sonuçları açıklanmıştır. Öğrencilerimiz, http://www.meb.gov.tr/ adresindeki sınavlar bölümünden, T.C. kimlik numaraları ve doğum tarihlerini (GG.AA.YYYY) şeklinde yazarak, sınav sonuçlarına ulaşabilirler.

Şbt

"ÇOCUKLARIMIZ  GELECEĞİMİZDİR", Eğitim Programı. Okulumuzun  öğretmeni,  0-18 yaş Aile Eğitmeni  Hamide EROL tarafından, Ailelere  yönelik "ÇOCUKLARIMIZ  GELECEĞİMİZDİR",eğitim programı düzenlenecektir. Bütün velilerimize duyurulur.

Ock

2014 - 2015 Eğitim Öğretim Yılı 1. Yarıyıl Sonu Takdir, Teşekkür ve İftihar Belgesi Almaya Hak Kazanan Öğrenci Listesi.

Takdir, Teşekkür ve İftihar Belgesi almaya hak kazanan öğrencilerimizi ve öğrencilerimizin ailelerini tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.

24 Kasım Öğretmenler Günü Kutlu Olsun

Okulumuzun Twitter Hesabı: https://twitter.com/Bafra29EkimO

Okulumuzun Facebook Hesabı: /bafra29ekimilkokulu

MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI İLETİŞİM MERKEZİ (MEBİM)
“ALO 147”
Milli Eğitim Bakanlığı’na ALO 147’yi arayarak 7 gün 24 saat ulaşabilirsiniz.

Bafra 29 Ekim İlkokulu 2014-2015 Eğitim Öğretim Yılı Zaman Çizelgesi

Ekm

Okulumuzun 2014 - 2015 eğitim öğretim yılı Okul - Aile Birliği genel kurul toplantısı 18 Ekim 2014 Cumartesi günü saat 10.00‘da Bafra Şoförler ve Otomobilciler Odası Salonunda yapılacaktır.
Tüm velilerimize ve öğretmenlerimize duyurulur.

Eyl

Özel okullarda öğrenim görecek öğrenciler için verilecek eğitim – öğretim desteği sonuçları ile uygun görülen eğitim kurumları açıklandı.

Eyl

2014-2015 eğitim öğretim yılı başı öğretmenler kurulu toplantısı 03 Eylül 2014 Çarşamba günü saat 09.30´da okulumuz öğretmenler odasında yapılacaktır.

Belirtilen gün ve saatte tüm öğretmen arkadaşlarımızın toplantıya hazırlıklı olarak katılmaları duyurulur.